ANAF a demarat 100 de actiuni pentru verificarea conectarii caselor de marcat la server - articole conta.ro
Contabilitate � Conta.ro
Va asteptam online 24 ore din 24 sub sloganul: 100% contabilitate!
Puteti cere, oferi si gasi solutii la orice problema de contabilitate si fiscalitate. Si in plus aveti legislatia economica actualizata si un modul important de resurse umane.

ANAF a demarat 100 de actiuni pentru verificarea conectarii caselor de marcat la server

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a demarat 100 de actiuni la firmele mari pentru a vedea daca au conectat casele de marcat la serverul ANAF, potrivit unui comunicat al institutiei. 

 
"Agentia Nationala de Administrare Fiscala a demarat 100 de actiuni de control la operatori economici, pentru a verifica modul de conformare in ceea ce priveste conectarea tuturor aparatelor de marcat electronice fiscale cu jurnal electronic, achizitionate si utilizate de catre acestia. La operatorii economici unde au fost finalizate verificarile, inspectorii ANAF au constatat ca 87% dintre acestia s-au conformat, iar pentru ceilalti, care nu au realizat conectarea, au fost aplicate sanctiuni contraventionale, conform legislatiei in vigoare.", potrivit comunicatului de presa.
 
ANAF reaminteste operatorilor economici ca termenul limita pentru conectarea caselor de marcat la serverul ANAF este data de 30 noiembrie 2021. Acest termen nu va fi prelungit, a subliniat institutia. 
 
Pe portalul www.anaf.ro, sectiunea “Conectarea aparatelor de marcat electronice fiscale la sistemul informatic al MF-ANAF”, disponibila la acest link.
Contribuabilii pot accesa informatii detaliate despre conectare (Legislatia, Ghidul conectarii, evidenta AMEF etc.). Comenteaza acest articol in forum

Articol de: - www.conta.ro
Data: 2021-10-22
Vizualizari: 1243


  Alte ContaArticole
postat la: 2021-11-23
Administratia Judeteana a Finantelor Publice Ialomita reaminteste contribuabililor ca joi, 25 noiembrie 2021, este termenul de depunere a opt declaratii fiscale. Citeste mai mult ...
postat la: 2021-11-22

In contextul pandemic, cele mai multe modificari aduse programului normal de munca, dar si contractelor incheiate de firme continua pana in prezent. Angajatorii si-au dat seama de beneficiile pe care le aduce telemunca, iar o mare parte dintre acestia nu isi vor mai chema angajatii la birou. Acest nou trend a luat prin surprindere companiile de pretutindeni, iar angajatorii trebuie acum sa ofere toate conditiile pentru ca munca sa se desfasoare normal, dar sub alte conditii. Cadrul legislativ a fost adaptat in asa fel incat schimbarile sa poata fi implementate cu succes de catre antreprenorii care opteaza pentru aceasta varianta. Iata cateva sfaturi si informatii despre telemunca:

Citeste mai mult ...
postat la: 2021-11-22
ANAF a publicat un nou buletin cu noutati legislative – nr. 37 din 16 noiembrie 2021. Acesta cuprinde actele normative cu incidenta in materie fiscala publicate in Monitorul Oficial al Romaniei in perioada perioada 8 - 12 noiembrie 2021. Citeste mai mult ...
  Conta Newsletter

Modificari la MONOGRAFIILE CONTABILE in 2021: Studii de caz + Explicatii detaliate Fii un contabil informat!

Aboneaza-te GRATUIT si vei primi Raportul Special

Modificari la MONOGRAFIILE CONTABILE in 2021: Studii de caz + Explicatii detaliate


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


  Conta Director
  Conta Site
  Conta Topicuri Forum
Copyright Conta Online / Conta.ro 2006 - 2021. Toate Drepturile rezervate
Un proiect: Fokus Digital Services